Kumral Ada Mavi Tuna

Aşkın her halinin anlatıldığı güzel bir kitap.İki ayrı zamanda ilerleyen kitapta benim en sevdiğim bölümler çocukluk yıllarının anlatıldığı bölümler oldu.Bugünde yaşanan bir iç savaş ve Tuna'nın gelgit leri azcık sıktı beni.Ama çocukluk yıllarının anlatıldığı bölümler su gibi aktı.Burnumda mabel sakızlarının kokusu,kafamda bir kuzguncuk sokağı,saçlarımı kumral yapma isteği ve daha bir sürü şey...ada,aras,tuna bu isimleri duyduğumda hep o imkansız aşkı hatırlayacağım

Onu ilk gördüğümde yaşantımda çok önemli bir yer tutacağını ben anlamıştım, ama henüz o, bunu bilmiyordu. Anlamasın diye elindeki taşa sakladım gözlerimi. Bunu hissetmiş olmalı ki, o taşı bana armağan etti ve aslında gözlerimi bana geri verdi. Ada’yla tanıştığımda ben beş yaşındaydım, o benden iki yaş büyüktü ve çok kumraldı. Ada hep öyle kaldı.
''aşkın binbir çeşidi  vardır,hepside acıtır''


Yorumlar

  1. Bu kitabı okumamıştım... şu yazıdan sonra okumaya karar verdim.
    Teşekkür ederim.
    Gerçekten, çok teşekkür ederim.
    ( acıtır mı... çok acıtır :/ )

    YanıtlaSil
  2. okuduktan sonra da yorumunu yaz olmamı.Ha bide altını çizdiğin yerleride yazarsan eklerim kitap emanetti benim çizemedim:)

    YanıtlaSil
  3. cok cok sevdigim bir kitaptir bu. ne guzel bir kismini yazmissin buraya. Donup bir daha okuyasim geldi. Simdi elimde Buket uzunerin son kuitabi var yine cok severek okudugum. bitince niye olmasin? niye yine ada ve tuna'ya eslik etmeyeyim. cok tesekkurer bu guzel hatirlatma icin.

    YanıtlaSil
  4. dönüp bi daha okuyunca gözden kaçmış bir sürü şey çıkıyor insanın karşısına bu kitap da tekrar tekrar okunası cinten.Ben teşekkür ederim yorumlarınız için sit ve gülçin:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Teşekkürler..

Bu blogdaki popüler yayınlar

Korona Günlerinde Kış Hazırlıkları

Ömer Lütfi Lülü Efendi Konağı

Şampuansız Üç Yılın Ardından