Upps Çok sert Hatta İvana Sert:)


Dört gündür bi post gireyim olmadı Ramazanınız mübarek ola diyeyim diyorum.Nerdeee daha sabah sabah pil bitmiş oluyor, akşama cesedimi poşetsiz sürüye sürüye götürüyorum atıyorum banyoya az ıslatıyorum dirilir gibi oluyor uzanıyorum saniyeler sonra sobanın üstüne dökülmüş su misali duman duman tüterek kuruyorum.Açlık hissinin susuzluğun yanında adı bile geçmiyor.İftar oluyor, su içmekten yemeklere yer kalmıyor miğdede, sonra varil kıvamına gelince devrile devrile sofrayı toplamaya çalışıyorum.Bulışık makinasının sepetine kaşık çatal yerleştirmek bi üçlük atmak kadar zorlaşıyor.Akşam saatleri olmasına rağmen ev gram serinlemiyor bıyıklarımız terliyor:)Halıların altında sanırsın bi ekmek fırını var durmadan harlıyorlar ateşi:(

  Suydu ,karpuzdu,sıvı tüketimine bağlı olarak tuvalet trafiği hayli yoğun oluyor.Çay sadece esintili akşamların tatlı gülüymüş meğer o sıcakta cehennem ateşi yutmuş gibi bi his bıraktığından pek de keyifli olmuyor fakat yinede içiyoruz dayanabildiğimiz kadar.Çok yorgun geçmiş bir günün ardından sahura da kalkacak olduğumuzdan yatalım da biraz dinlenelim bari diyoruz.Evin tüm camları açık ama o perde kımıldamaz mı kımıldamıyor.Dön sağa dön sola derken dönmekten yorgun düşen beden bunaltıcı sıcağında etkisiyle az kendinden geçtiği sırada telefonun alarmı başlıyor.
 Gündüz ceset modundan akşam saatlerinde varil moduna geçmiş gece ise hafiften pelte kıvamını almış bedenimi sürüye sürüye mutfağa giriyorum.Işığın düğmesine basar basmaz gözüne far sıkılmış tavşan gibi kalıyorum ,buz dolabının su ısıtıcısının yerlerini ezberleyince bi sahur yemeği hazırlamak sanılandan daha kolay oluyor.
 Yedik içtik yattık derken bir saat geçiyor tüm gece tuvalete taşınarak boşalttığım mesanem 1,5 lt su ile tekrar doluyor.Perdeler yine kımıldamıyor.Ve bu döngü dört gündür böyle devam ediyor.
 Allah herkezin ibadetlerini oruçlarını kabul eylesin
 Bu sıcaklar bide benin oğlanın çenesi öldürmezse ölmem artık.İnsan beş dakikada bir sıkılır-acıkır -çişi gelir  mi ya?

İftardan sonrada tutturuyor bi oyun oynayalım diye  bi nesi var oyununu oynadık nerden oynadıysak bozuk plak gibi her akşam
-söle bakalım anne nesi var
-nesi var oğlum
 -karpuz
-yok oğlum öyle değil sen tarif ediceksin ben tahmin edeceğim karpuz olduğunu
-tamam tamam sor anne bi daha
-nesi var oğlum
-böle yuvaağlağı var
-karpuz mu
-afferim sana anne:)

Hayırlı ramazanlar...

Yorumlar

  1. Susuzluk çekmeyeceğin bir Ramazan dileyeyim sana Ters Pabuçlar :)
    Bi' de : Karpuz mu? :)

    YanıtlaSil
  2. Afferim sit karpuz bildin:)
    sağolasın serinlik gelsin artık balkanalardan sizin oralar balkanlar mı oluyordu
    olmasada oradan da yolla gitsin

    YanıtlaSil
  3. You have some genuinely beneficial information composed here. Good job and keep posting good stuff.

    YanıtlaSil
  4. Thanks on creating one of the most stylish blogs I have come across in a long time! It's truly incredible how much you are able to take away from some thing simply because of how aesthetically gorgeous it is. Youve created a fantastic be site fantastic graphics , structure. site!

    YanıtlaSil
  5. adsız arkadaşlar tam ne dediğinizi anlamasamda iyi dilekleriniz için thanks canım:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Teşekkürler..

Bu blogdaki popüler yayınlar

Korona Günlerinde Kış Hazırlıkları

Ömer Lütfi Lülü Efendi Konağı

Şampuansız Üç Yılın Ardından